• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Wie zijn we ?
Wie zijn we ?

Onze familiezaak is omstreeks 1925 ontstaan als handelsactiviteit op de Vlaamse markten door onze grootouders Désiré De Ridder-Alida Van Gyjseghem.

In 1945 verhuisde de familie De Ridder-Van Gyseghem van Schoonaarde naar Dendermonde, waar in het ouderlijk huis aan de Kerkstraat door Désiré De Ridder en al snel gevolgd door 3 van zijn kinderen (Réné, Maria en Paul) de basis wordt gelegd van de familiezaak ' De Ridder '.

Onder leiding van Maria De Ridder en haar echtgenoot Antoon Van Hoyweghen wordt de winkel in 1976 uitgebreid tot een grote en gespecialiseerde zaak van +/- 500 m2, waar je alles vindt voor de gedekte tafel, het betere geschenk en kwalitatieve keuken- en kookbenodigdheden. 

Vandaag staat de derde generatie, Piet, Hans en Lies Van Hoyweghen, voor jullie klaar om met de gekende service en vakkennis een ruim assortiment van artikelen aan te bieden, zorgvuldig geselecteerd op binnen- en buitenlandse beurzen.

Naast de klassieke collecties bieden ze eveneens eigentijdse merken aan van serviezen, decoratie en geschenken. Ook in de keukenafdeling vindt elke hobbykok er zijn gading.

In het voorjaar van 2017 onderging de winkel een grondige renovatie met een volledig vernieuwde huishoud- en kookafdeling. In september 2020 werd gestart met deze webshop.

Een mooi verhaal  hoe 3 generaties van de familie De Ridder en Van Hoyweghen zich telkens doorheen de jaren bleven heruitvinden als familiebedrijf en toch trouw bleven aan hun roots.


Paraat voor de toekomst !

 

Van Hoyweghen-De Ridder NV
Kerkstraat 55
9200 Dendermonde
Tel. 052 21 17 88 - Email : [email protected]

BTW : BE 0421 769 856 - RPR Dendermonde