• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Gratis tasting van The Mocktailclub mocktails n.a.v. Week van de Smaak


The Mocktailclub - Mocktails

Beste klanten,

Wij verkopen nu ook de mocktails van The Mocktailclub.

The Mocktail Club is een Belgisch label en maakt non-alcoholische dranken waar aandacht aan besteed is. Een gezond, origineel en feestelijk alternatief voor alcohol. “De basis van deze mocktails? Dat is vers fruit, verrassende kruiden en héél veel passie”, vertelt Marie Claessens, founder van The Mocktail Club. In België vind je weinig ready-to-serve mocktails die bestaan uit natuurlijke ingrediënten van de allerhoogste kwaliteit.

Hoewel een mocktail meestal zoet is, proberen wij net meer naar het kruidige te gaan. De mocktails worden allemaal bereid met verse vruchten, kruiden, specerijen, ongeraffineerde suikers en zijn zelfs helemaal vegan. Daardoor kan je niet alleen thuis genieten van onze drankjes, maar kunnen ze ook worden geserveerd bij culinaire gerechten in een sterrenrestaurant of aan je eigen feesttafel bij Kerstmis of Nieuwjaar.

Er zit veel toewijding, liefde en respect in de mocktails van The Mocktailclub  en dit wordt gesmaakt door een steeds groeiend publiek. De doelgroep bestaat uit jong en oud, van 25 tot 65+. Vooral bij jonge mensen zien we een stijgende trend, zij beschouwen hun eigen gezondheid en veiligheid steeds meer als een prioriteit.”

De gratis tasting gaat door op zaterdag 26 november in onze zaak van 14u30 tot 17u30.
Jullie zijn allen welkom.

Klik hier voor ons aanbod van The Mocktailclub